Skip to main content
 

Het Quick Mill Thermoblock

Intelligente, duurzame techniek

Het hart van de meeste QuickMill espressomachines wordt gevormd door het unieke thermoblock. Het thermoblock is veel beter bestand tegen afzetting van kalk, warmt vers water uit het reservoir op en schakelt snel om naar een krachtige stoomfunctie voor cappuccino.

De espressomachines van QuickMill zijn geschikt voor het gebruik van koffiebonen, gemalen koffie of E.S.E. servings. De E.S.E. espressomachines zijn, ook na aankoop, met een kit simpel geschikt te maken voor gemalen koffie.

Waar koop je een Quick Mill?

Quick Mill espressomachines en koffiemolens zijn te koop bij koffie- en thee speciaalzaken, de betere kookwinkels en het warenhuis. Veel Quickmill dealers hebben ook een webshop. Hier vind je alle verkoopadressen.

2 jaar garantie

De espressomachines en koffiemolens van Quick Mill hebben standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Binnen deze periode heeft u recht op kosteloze reparatie mocht er onverhoopt iets mis zijn.

Onderhoud

Kalkaanslag is de grootste vijand van een goed werkende espressomachine. De machines van Quick Mill zijn door het oerdegelijke thermoblock goed bestand tegen kalkaanslag. Uw espressomachine dient nog wel ontkalkt te worden volgens de beschrijving in de handleiding. Zo houd u uw machine in topconditie en verlengt u de levensduur.

Quick Mill. Made to last for years.