Skip to main content
 

Echte Italiaanse koffie

Thuis, op kantoor, overal.

Het was in 1945 direct na de Tweede Wereldoorlog dat de Italiaan Ing. Perugia startte met de productie van molentjes voor Parmezaanse kaas, gehakt en natuurlijk ook koffiebonen. Quick Mill Italia was geboren. In 76 jaar tijd is er veel veranderd. Zowel de techniek als de vormgeving van de espressomachines. Maar gebleven is de filosofie ‘create per durare nel tempo’ (gemaakt om lang mee te gaan). Héél erg lang weten we inmiddels…

De fabriek bevindt zich in Senago(Milaan), in het noorden van Italië. QUICK MILL betekent letterlijk ‘Snelle molen’. Vandaag de dag wordt er nog altijd met liefde gewerkt aan een complete productlijn van espressomachines en koffiemolens voor professioneel- en thuisgebruik. De Italiaanse vlag op de espressomachines is een trotse verwijzing naar het feit dat alle espressomachines en koffiemolens volledig in eigen huis in Italië worden ontwikkelt en geproduceerd. QuickMill is tevens aangesloten bij ‘Italcheck’ die hier op toeziet. Het unieke thermoblock met koperen leiding, zoals onder meer toegepast in de QuickMill 820 en QuickMill 3000 serie, zorgt voor een zeer snelle opwarming, een perfecte temperatuurbeheersing en de beste bescherming tegen kalkaanslag. Daarnaast maakt het QuickMill thermoblock het mogelijk om razendsnel om te schakelen van koffie bereiden naar melk stomen voor cappuccino.

Quick Mill ‘create per durare nel tempo’.

 

MACHINES        MOLENS

Waar koop je een Quick Mill?

Quick Mill espressomachines en koffiemolens zijn te koop bij de betere koffie & thee speciaalzaken, luxe kookwinkels en warenhuis. Quick Mill dealers beschikken vaak ook over een webshop. Hier vind je de actuele verkoopadressen.

2 jaar garantie

De espressomachines en koffiemolens van Quick Mill hebben standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Binnen deze periode heb je recht op kosteloze reparatie mocht er onverhoopt iets mis zijn.

Onderhoud

Kalkaanslag is de grootste vijand van een goed werkende espressomachine. De machines van Quick Mill zijn door het oerdegelijke thermoblock goed bestand tegen kalkaanslag. Uw espressomachine dient nog wel ontkalkt te worden volgens de beschrijving in de handleiding. Zo houd u uw machine in topconditie en verlengt u de levensduur.

Quick Mill. Made to last for years.