Skip to main content
 

Kenners weten het al. Zelf koffiebonen malen voegt een hele smaakdimensie toe. Met deze hoge kwaliteit koffiemolens van QuickMill kun je zelf kiezen voor een fijnere of grovere koffiemaling om zo het mooiste uit de koffie te halen. Er is een QuickMill koffiemolen met een ingebouwd doseersysteem en een ‘grinding on demand’ koffiemolen die een exacte hoeveelheid koffie maalt.

Waar koop je een Quick Mill?

Quick Mill espresso machines en molens zijn te koop bij speciaalzaken voor koffie en diverse warenhuizen. Bijna alle dealers hebben ook een webshop. Hier vind je alle verkoopadressen

2 jaar garantie

De espresso machines en molens van Quick Mill hebben standaard 2 jaar garantie. Binnen deze periode heeft u recht op kosteloze reparatie mocht er onverhoopt iets mis zijn.

Onderhoud

Kalkaanslag is de grootste vijand van een goed werkende espressomachine. De machines van Quick Mill zijn door het oerdegelijke thermoblock goed bestand tegen kalkaanslag. Uw espressomachine dient nog wel ontkalkt te worden volgens de beschrijving in de handleiding. Zo houd u uw machine in topconditie en verlengt u de levensduur.

Quick Mill. Made to last for years.