Skip to main content

Barista worden?

By februari 16, 2022februari 18th, 2022espressomachines, Promotion, review
quickmill 3035 espressomachine

De mensen van Baristaworden.nl stelden een top 10 espressomachines samen waar ook de Quick Mill 3035 aan een review werd onderworpen. Lees de complete review op baristaworden.nl waarbij je deze pagina verlaat.

In de review bij baristaworden.nl wordt de Quick Mill 3035 geroemd om zijn hoge kwaliteit, het koperen thermoblock en de beste bouwkwaliteit. Ook blijkt de Quick Mill nog maar één van de weinige espressomachines in deze categorie te zijn die nog 100% in Italië wordt geproduceerd. Wij wisten dat natuurlijk al, maar nu weten meer mensen dit dankzij baristaworden.nl. Eigenlijk alle andere espressomachines met een geïntegreerde koffiemolen worden in het Verre Oosten / China geproduceerd… Dat geldt dus niet voor Quick Mill die ook deel uit maakt van het ‘Italcheck’ programma. Hiermee heb je de garantie dat de Quick Mill die jij koopt, voor 100% in Italië is geproduceerd!

Italcheck

Conclusie van de review op Baristaworden.nl: “De Quick Mill 3035 is een uitstekende keuze voor koffiefanaten die méér uit hun koffie willen halen.”

Daar sluiten wij ons graag bij aan. Nogmaals, de review is te lezen op baristaworden.nl  voor meer informatie over de Quick Mill 3035 bezoek de Quick Mill 3035 pagina en hier tref je de verkoopadressen aan in de buurt.

Leave a Reply