Skip to main content

De Quick Mill’s van Euroquick nu nog completer en beter.

Aan een machine die al decennia lang meegaat en steeds weer geroemd wordt om zijn lange levensduur, valt misschien niet veel te verbeteren. Toch heeft Quick Mill in samenwerking met Euroquick een verbetering doorgevoerd bij alle machines met thermoblock, in de vorm van een roestvrijstalen (RVS) adapterschijf in de zetgroep. Dankzij deze nieuwe RVS adapterschijf komt het water niet meer in aanraking met aluminium en gaat de adapterschijf een leven lang mee.

Tevens worden voortaan alle Quick Mill machines van Euroquick (m.u.v. de modellen met geïntegreerde koffiemolen) standaard geleverd met een originele Quick Mill tamper in RVS en houten handvat.

De RVS adapterschijf en tamper worden uitsluitend bij de machines van Euroquick standaard meegeleverd m.i.v. februari 2019.

Quickmill 820 Zwart espressomachine

Quickmill 820 Zwart espressomachine

Het is alweer 6 jaar geleden dat wij bij Euroquick een facelift voor de Quick Mill 810/820 bedachten. Nog steeds wordt deze uitvoering van de Quick uitsluitend voor ons gefabriceerd. Het ontwerp kenmerkt zich door het in RVS uitgestanste Quick Mill logo en het ontbreken van het ventilatierooster en rode Quick logo aan de voorkant. Ook is het thermostaat lampje een stuk kleiner. Wat ons betreft kan de Quick 810/820 met deze facelift nog decennia mee!

Quickmill adapterschijf RVS

Quickmill adapterschijf RVS

De adapterschijf is het plaatje dat in de zetgroep van de machine zit tussen thermoblock en waterverdeelzeef. Dankzij deze in RVS 304 uitgevoerde adapterschijf komt het water voor koffie, niet meer in aanraking met aluminium. Het water gaat via de koperen leiding van het thermoblock, langs de RVS adapterschijf en zeefje, door de koffie. De nieuwe RVS adapterschijf is niet onderhevig aan corrosie en kan daardoor een leven lang mee.

Tamper bruin hout en RVS Quickmill

Tamper bruin hout en RVS Quickmill

Dit is de nieuwe tamper van QuickMill die voortaan standaard door ons geleverd wordt bij alle machines zonder geïntegreerde koffiemolen.

Materiaal: RVS 304 en hout
Diameter tamper voet: 58mm
Hoogte: 85mm, Gewicht: 286 gram

Verkoop advies € 39,95 incl.BTW

Leave a Reply